martes, noviembre 14, 2006


SED DE VIURE

De vegades les coses semblaria que haurien de ser com son. I només son de vegades com volen ser. De vegades, també, les persones hauríem de ser com som i només, i amb pou esforç, som com som. I n'hi ha prou. I està bé. De vegades, només, quan despunta l'alba del desig, d'una manera inusitada, quasi poruga, quasi sense ser, tornem a la nostra condició d'homes i dones. A un estat d'existència prosaica i quasi mineral, inmòbil, petita, que amb el pas del temps esdevé minúscula, irrellevant, i perquè no dir-ho, innecessària. I totes les coses que un dia hem pensat, hem dit, hem volgut fer o que algu fes per nosaltres, perden pes, se'n van, es perden en l'impossible de l'expressió. I aleshores, encara que només sigui pel sol fet d'estar, de respirar o de seure, seguim. I la vida ens endu. I procurem ajaure'ns havent-nos dit que un dia més ha estat o que si més no, hem fet que estigui. O que hagi estat de la millor manera possible, o potser la única manera possible. I tant se val. L'endemà torna a esquinçar-se la llum pel renec d'unes persianes blanques, práctiques. I la vida torna. I el dia comença.

1 comentarios:

A las 4:06 p. m. , Blogger Solsolet ha dicho...

LA VIDA ES MASSA BONICA PER PEDRE EL TEMPS: CARPE DIEM

No se, estic perduda, dolguda, rabiosa,... aquest mon no s’entén o potser les persones no ens entenem. Potser no parlem clar. Potser ens fa por dir la veritat, potser som uns covards o nomes, potser nomes, no entenem el que ens diuen, o no ho volem entendre.

Potser és més fàcil callar. Som esclaus de les nostres paraules i amos dels nostres silencis. Tots volem ser amos?

Jo no!

M’arrisco a ser esclau. Prefereixo arriscar i dir el que penso. Callar no em serveix de res. No soc covarda. Potser parlo massa, potser. Es igual ja arribarà aquell qui em vulgui escoltar.

Aleshores nomes aleshores tindrem la mateixa partitura, cantarem plegat les mateixes notes, al mateix ritme. Serà la nostra melodia, única, irrepetible, infinita.

Parlem, cridem, opinem, pensem en veu alta, ... així no perdrem el temps. Ho tindrem clar, sempre, des d’ un inici. I el temps no passarà en va, esperant, desesperant, somiant, recordant, .... siguem clars, no perdem el temps en allò que mai podrà existir, mai es podrà dir, mai podrà passar, mai serà res.

Aprofitem la vida, CARPE DIEM.

 

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio